Service

În  afara perioadei de garanție, recomandam clienților nostri, dar si tuturor utilizatorilor de echipamente radio să ia în considerare un pachet de servicii de verificare si intretinere a statiilor printr-un abonament de service.
Aceste interventii se pot efectua lunar, trimestrial sau anual, in functie de pretentiile clientului si de amploarea flotei de echipamente detinute.
Întreținerea și reparațiile sunt efectuate în cadrul departamentului nostru de service, sau la sediul beneficiarului, de catre tehnicieni si ingineri acreditati Motorola, cu o experiență indelungata in domeniul radiocomunicatiilor.

În calitate de dealer pentru cel mai important producator din domeniul radiocomunicatiilor, interventiile și reparațiile efectuate in departamentul de service, se ridica la cele mai inalte standarde ale producătorului și sunt efectuate cu cele mai bune instrumente recomandate de catre acesta. Toate lucrările de service și reparații se efectuează în conformitate cu procedurile recomandate de producator in manualele de service si conform standardului  ISO9001.

Abonamentele de service si intretinere se pot incheia atat pentru statii radio cat si pentru sisteme single si multisite analogice si digitale, aflate in dotarea societatilor de transport (marfa sau persoane), societatie de paza si securitate, centre recreere si hoteluri, servicii de ambulanta si spitale, unitati industriale, furnizori de utilitati (gaz, petrol, electricitate, agent termic, apa etc.).